Zeeland RP is geweldig omdat....

We erg hoog scoren in realistische role play, hoe zo op een push to talk button drukken als je wilt praten, Doe je dat in je hoofd ook En hoezo mag je een agent niet achtervolgen, hoef ik met een hart aanval niet mee naar het ziekenhuis en vlieg ik zo naar de gevangenis terwijl dit toch best een stuk rijden is dan nog maar te zwijgen over het feit dat er geen rechter is die afweegt of de straf rechtmatig is? Dit is bij ons dus niet het geval en is Zeeland RP eerder een Real Life simulator dan een Role Play server.

Onze Mening Over Realistische Role Play

Bij ons gaat dat dus totaal anders, lekker belangrijk of je push to talk aan hebt staan, zolang je maar te horen bent en het gesprek op een positieve manier voert!

Zin om te ``Copbaiten`` ga je gang, maar als jij het niet meer na kunt vertellen kan je het de staff ook niet laten weten...

Ga je naar de gevangenis? Bereid je voor op een real life process: enkel behandeld worden door een politie rechter hoeft niet, als jij vindt dat de zaak voor een echte rechter moet komen of in beroep wilt tegen een uitspraak. Dan zal dit volgens het rechtssysteem der Nederlanden allemaal mogelijk zijn. De officier van justitie kan je immers wel 3 dagen in verzekering stellen, dit houd in dat je 3 x 24 uur (in game tijd) vastgehouden mag worden gedurende het onderzoek, je mag in die periode alleen maar contact opnemen met je advocaat.

En dan tot slot, wij zijn de stafleden aangenaam! Net als jij zijn wij gewoon een mens en zoek je een hiërarchie ga dan lekker in een communistisch land wonen... Wij zullen jou behandelen zoals jij ons behandeld, met respect en oprechtheid!

©2021 EasyComp Zeeland | Zeeland RP & Zeeland Role Play zijn handelsnamen van EasyComp Zeeland